Afholdelsessted

Uddannelsens 4 internatdage afholdes i naturskønne omgivelser på Sinatur Hotel & Konference på Fyn, hvor der er rig mulighed for frisk luft, enestående udsigt og kulinariske oplevelser. De resterende 3 dage afholdes også i grønne omgivelser nær Storkøbenhavn med inspirerende kursusfaciliteter og delikat dagsforplejning.

Struktur

Uddannelsen består af 7 undervisningsdage, hvoraf 4 af dagene afholdes som internater med i alt 2 overnatninger. De resterende 3 undervisningsdage afholdes som enkeltdage. Overnatning og forplejning er inkluderet i prisen.

Deltagerinvolvering

Uddannelsen er tilrettelagt med en blanding af undervisning, involvering, spørgsmål, refleksion og øvelser, som foregår både indendørs og udendørs. Du skal som deltager være indforstået med at skulle kigge på egne ressourcer, skyggesider og have interessen og se værdien i at udvikle dig selv både fagligt og personligt.

Forberedelse

Der vil være undervisningsvideoer med inspirerende gæsteundervisere fra ind- og udland, som skal ses mellem modulerne. Du får også stillet opgaver, der skal læses og løses mellem hvert modul.

Holdstørrelse

Der optages maksimalt 16 deltagere pr. hold for at sikre optimal mulighed for stort udbytte, deltagersparring og et fortroligt læringsrum.

HeartMath sensor

HeartMath-instituttet har udviklet en HRV-sensor, der giver en indikation på vores indre tilstand. Den kaldes ``inner balance sensor``. Resultater fra folk, der er i krævende situationer, f.eks. topatleter, politifolk, jægerpiloter eller virksomhedsledere, viser en øget kapacitet til indre fokus, selvregulering, indlæringsevne og til at processere ny information.
Alle deltagere på innerMBA får mulighed for både at prøve og teste på kurset og i dagene mellem de forskellige moduler.