Sagar Constantin

Underviser, bestsellerforfatter og foredragsholder

Sagar har en dyb psykologisk viden om og erfaring med, hvordan vi som mennesker omgås hinanden. Sagar formår at omsætte kompleks viden om mennesket til letanvendelige redskaber, der flytter folk. Hun har undervist og hjulpet talrige ledere og virksomheder og er desuden forfatter til syv bøger. Den seneste fagbog, ”Klog på forandring”, er en bestseller, som giver en tydelig indgang til at lykkes med forandringer. Tre af Sagars bøger er udgivet i USA, hvor hun også er en del af flere faglige netværksgrupper.

Fagligt
Sagar er certificeret på Inner MBA i USA, og er desuden uddannet psykoterapeut, certificeret i JTI og Disc samt har udviklet persontyperedskabet ’Essens profilen’. Derudover har hun talrige internationale kurser og uddannelser bag sig. Sagar har tidligere arbejdet både på TV2 og DR blandt andet som producer. Sagar har stor erfaring som underviser på lederkurser, hvor omdrejningspunktet altid er personlig udvikling og øget bevidsthed. Blandt hendes kunder er LEGO, Novo Nordisk, Bech-Bruun, GLS, Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Dansk Industri, DR, Arla, Viking Genetics, Danske Commodities, Quooker og mange flere.

Praktisk erfaring
Sagar har været virksomhedsejer i 23 år og har løbende undervist og holdt foredrag både i ind- og udland gennem alle årene. Hun har kørt flere store udviklingsforløb med ledere og virksomheder og udviklet både kurser og uddannelser som længerevarende forløb. På DR og TV2 stod hun i spidsen for dele af produktioner som OL i Sydney, Tour De France og dokumentarprogrammer om snigskytter i Bosnien og politiskolen.

Sagar underviser desuden på den amerikanske inner MBA og nextMBA.

sagarconstantin.dk

Birger Norup

Ledelsescoach og mentor

Birger er en yderst alsidig underviser og foredragsholder med interesser lige fra hjerneforskning til hvad, der virker, når vi skal kommunikere klart og tydeligt med hinanden. Gennem humor og effektive modeller til indlæring får Birger omsat kompleks viden til praktisk adfærd. Han har stor psykologisk indsigt, der er hjælpsom, når teori skal omsættes til adfærdsændring.

Fagligt

Birger er uddannet kommunikations- og persontypologimentor i hjerneintegration og ‘Prevention and Relationship Enhancement Program’, der er et forskningsbaseret kommunikationsprogram, som giver konkrete redskaber til at få større forståelse for sig selv og hinandens tanker og følelser.

Han er certificeret træner og uddannet i brugen af HeartMath – kommunikation og coherence mellem hjerte og hjerne. Har tidligere været inspirator og underviser i kreative kommunikationsfag på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. De seneste fem år har Birger undervist i FN’s verdensmål i både ind- og udland og været med til at omlægge flere virksomheder til en mere bæredygtig tankegang på ledelsesgangen.

Birger er desuden certificeret profiltypevejleder – et profilværktøj til forståelse og udvikling af kernetalenter og personprofil. Han er uddannet i energipsykologi og psykosyntese.

Praktisk erfaring

Birger har blandt andet udviklet Will-management – et projekt- og ledelsesværktøj, hvor viljekraft er det gennemgående fundament. Han har været leder af egen virksomhed i udlandet i 7 år og skabt innovative opstartsprojekter og eksekveret dem gennem de seneste 30 år.

Birger har trænet utallige ledere og står for længerevarende ledertræningsforløb, hvortil der er udviklet flere læringsværktøjer. Birger er grundlægger af “Playing for Good Relations”, en socialøkonomisk virksomhed, der sælger produkter i over 15 forskellige lande.

Montus Business Academy

Vi er et efteruddannelsesinstitut, der videreudvikler og udfordrer medarbejdernes kompetencer og karrieremæssige muligheder både nu og i fremtiden. Dette gøres ved at udbyde kvalitetssikrede og højaktuelle arrangementer i inspirerende miljøer i hele landet og i samarbejde med en lang række yderst kompetente og passionerede undervisere og foredragsholdere.

Montus ejes og drives af Marie-Louise Sander, Cand.merc.EMF, og Micka Eksten, Cand.merc.HRM. Tilsammen har vi mere end 20 års erfaring med at udbyde karrierefremmende kurser, konferencer og uddannelser til landets førende virksomheder og organisationer.

Vi udbyder kurser, konferencer og uddannelser inden for ledelse, HR og personale, IT, jura, kommunikation, personlig udvikling, projektledelse samt salg og markedsføring. Vores primære formål er at forbedre livskvaliteten og de faglige kompetencer i arbejdslivet såvel som i samfundet.

I takt med at teknologien og samfundet udvikler sig med hastige skridt, opstår der en efterspørgsel efter konstant at kunne følge med denne udvikling og fortsat sikre sin attraktivitet på arbejdsmarkedet. Derfor udvikler og opdaterer vi også løbende vores produktportefølje, så vi bedst muligt rustet vores kursister til fremtidens arbejdsplads.

Montus.dk